Årsrapport 2016/17

Luk

Bacon med fordele

I 2016 kårede McDonald's Tulip Ltd til "Årets leverandør" i UK. Kåringen var resultatet af et fireårigt projekt, hvor Tulip Ltd's fabrik i Bodmin har arbejdet tæt sammen med McDonald's om at optimere leverancerne af bacon.

"Forandringerne indebærer, at vi nu leverer bacon på køl i stedet for på frost, vi har forlænget holdbarheden, og vi pakker på en ny måde, der gør det nemmere for McDonald's personale. På den måde har vi hjulpet McDonald's med at skære et par sekunder af den tid, det tager at tilberede maden. Det betyder alt, når vi taler fastfood", siger Steve Francis, der er CEO i Tulip Ltd.

Tulip Ltd har over en periode investeret godt 45 mio. kr. i optimeringsprojektet. Der er købt nyt, moderne udstyr, og på fabrikken i Bodmin står der nu en fuldstændig kopi af et McDonald's køkken, så varerne løbende kan testes og udvikles, så de fungerer bedst muligt.

”Partnerskabet viser, hvordan vi kan have positiv indflydelse på kundeoplevelsen hos McDonald’s”, siger Steve. ”Vores partnerskab er virkelig best practice.”

Tulip Ltd har leveret bacon til McDonald's i mere end 30 år. Leverancerne går til alle McDonald's 1.200 restauranter i UK, som tilsammen betjener tre millioner kunder om dagen.